2011. április 26., kedd

Ravensburger Sagaland társasjáték - Jelenlegi ára: 2 199 Ft

Eladó a képen látható Ravensburger Sagaland stratégiai társasjáték!
Bizonyára mindenki hallott már, és mindenkinek megvan a maga elképzelése arról, hogy milyen is. Közszájon forog az a történet, amit most elbeszélünk:
Volt egyszer egy király, aki Meseország rengeteg erdeje fölött egy pompás kastélyban élt. Olyan bölcsen is jóságosan kormányozta országát, hogy alattvalói nála jobb királyt el sem képzelhettek. Telt-múlt az idő, mígnem a király egyszer csak úgy érezte: megöregedett. Gyermeke nem lévén, azon kezdett töprenkedni, ki is fogja majd követni a trónon.
Mint király nem egyszer hallott már regélni az ország vadonjában rejtező csudálatos és különös dolgokról, s ezek ugyancsak felkeltették kíváncsiságát. Elhatározta hát, hogy megkeresteti ezeket, hogy kastélyban összegyűjtve mindenki láthassa és megcsodálhassa őket. Amint a király ezt így eltervezte, nyomban közhírré is tétette mindenütt, hogy az lesz az utóda, aki őt a csodás dolgok közül háromhoz elsőként vezeti el.
A játék célja:
A játékosok tovább játsszák az előbb elkezdett mesét. Útnak indulnak Meseország erdejében, hogy megkeressék azokat a tárgyakat, amelyekre a király vágyik, majd a kastélyba sietnek, hogy tudassák vele, hol találhatók. Eközben azonban nemcsak a király kérdéseit kell helyesen megválaszolniuk, hanem sikerrel kell elhárítaniuk a többi játékos támadását is. A játékban a varázslat is szerephez jut. Aki elsőként jelöl meg helyesen hármat a rejtekhelyek közül, az a játék nyertese.
Stratégiai társasjáték 8 éves kortól 2-6 játékos számára!
A játék 1982-ben elnyerte az Év játéka címet



Jelenlegi ára: 2 199 Ft

Az aukció vége: 2011-05-04 15:58
. Ravensburger Sagaland társasjáték - Jelenlegi ára: 2 199 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése