2011. május 27., péntek

Márai Sándor: Bolhapiac - Jelenlegi ára: 2 450 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! BolhapiacA könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
Ő megengedhette magának, hogy az emberek akár feltett kalappal is diskurálhattak vele. Mindent megengedhetett magának, a kedves közvetlenséget, a türelmet, elnézést, bizalmatlanságot is. Egyszerű emberekkel - orvosokkal, ügyvédekkel, bírákkal, katonákkal, papokkal, mérnökökkel, feltalálókkal - szívesen és közvetlenül eldiskurált néhány percet, jóindulatúan tudomásul vette ügyes-bajos dolgaik híreit, elnézően meghallgatta tapasztalataikat, elveiket, ötleteiket. Megengedhette magának, hogy szóba álljon az emberiséggel, a szegény, tudatlan és együgyű emberiséggel, amely iránt már csak mély és őszinte részvétet érzett. A városban köztudomású volt felőle, hogy egész nap ír - olvasható az Egy író portréja című tárcanovellában. Márai fantasztikus atmoszférateremtő ereje, kifinomult hallása, az élet apró dolgaira való érzékenysége mutatkozik meg briliánsan csiszolt tárcanovelláiban. Az életművét közreadó tematikus sorozat újabb kötete a maga által szerkesztett, eredetileg napilapokban, az Újság és a Pesti Hírlap hasábjain évtizedeken át megjelent tárcanovelláinak gyűjteményét adja az olvasók kezébe. Ezeknek a novelláknak a hősei gigerlik, élvezők, írók, szerelmespárok, bajnokok, nem ritkán utazók. Egyszóval allegorikus alakok, akikbe az író fanyar iróniával, bűvösbájos költészettel lehel életet, mely egyszerre bizsergetően irracionális és sírnivalóan-nevettetően valóságos. Márai-rajongóknak jó szívvel ajánlható. ISBN: 978-963-227-190-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 450 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 23:55
. Márai Sándor: Bolhapiac - Jelenlegi ára: 2 450 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése