2011. július 31., vasárnap

Baudelaire, Charles: Az utazás - Jelenlegi ára: 410 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az utazásA könyv listaára: 500 Ft. Leírás:
Késő romantikus vagy korai modern szimbolista? Misztikus hívő vagy sátánista? Lázadó, Istennel pörölő hívő vagy dekadens istentagadó? Sokféle Budelaire-kép él a köztudatban, ezeket nagyban formálták a nyugatos fordítások, Tóth Árpád, Szabó Lőrinc és Babits Mihály értelmező magyarításai. Néhány éve Tornai József tett kísérletet egy új Baudelaire-arc felmutatására azzal, hogy újrafordította a legendás 1857-es verseskötetet, újító szándékát a címválasztással - A Rossz virágai (2. jav. kiad. 200724243) - is jelezve. Most Kántás Balázs is leteszi az olvasók elé a maga átültetéseit, mégpedig a francia költő ismertebb verseiből válogatva, többnyire a szöveghűségre törekedve, mindazonáltal kísérletet téve - miként a fülszövegben maga fogalmaz - a Baudelaire-líra posztmodern, rugalmas korlátok között mozgó (újra)olvasatára is. A karcsú összeállítás általában a költészetszerető olvasóknak ajánlható, illetve a különböző fordítások eltéréseire figyelő vájt fülűeknek. ISBN: 978-963-263-072-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 410 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 10:00
. Baudelaire, Charles: Az utazás - Jelenlegi ára: 410 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése