2011. október 25., kedd

Csíkszentmihályi Mihály: Kreativitás - Jelenlegi ára: 3 095 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! KreativitásA könyv listaára: 3480 Ft. Leírás:
Kreativitás? milyen sokat halljuk manapság ezt a kifejezést, és azt hisszük, hogy értjük ágát-bogát. Az élet valamennyi területén szükség van rá: a munkában, a művészetben, a kutatásban, de még a háztartásban is. A szerző így határozza meg a kreatív személyiséget: ,,... arról ismerszik meg, hogy célja elérése érdekében képes szinte bármely szituációhoz alkalmazkodni, és bármivel boldogul, ami kéznél
van. Az, hogy valaki milyen területen válhat kreatívvá, genetikailag meghatározott. Akinek az idegrendszere érzékeny a színre, fényre, abból könnyebben válhat festő, míg az abszolút hallásúaknak nagyobb az esélyük arra, hogy zenészek legyenek. Nem egyértelmű, hogy a kreatív felnőttek már gyerekkorukban is kitűnnek a tehetségükkel. Van arra is példa, hogy csodagyerekek voltak, például Mozart, de Einsteinről gyerekkorában nem lehetett tudni, hogy kiváló fizikus lesz, és Churchillről sem sejtették, hogy kiemelkedik a politikában. Egy azonban minden kreatív emberről megállapítható, bármilyen szakmában is dolgozzon, imádja azt, amit csinál. Nem pénzért dolgozik, hanem szenvedélyből. A szerző igen sok aspektusból elemzi a kreativitást. Bőséges jegyzet, irodalomjegyzék, név- és tárgymutató segíti az olvasót a tájékozódásban. ISBN: 978-963-05-8646-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 095 Ft

Az aukció vége: 2011-10-26 13:28
. Csíkszentmihályi Mihály: Kreativitás - Jelenlegi ára: 3 095 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése