2011. október 28., péntek

Sacks, Oliver: Fél lábbal a földön - Jelenlegi ára: 2 125 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Fél lábbal a földönA könyv listaára: 2500 Ft. Leírás:
A neves Amerikában élő brit ideggyógyász orvos-író könyve egy sajátos esettanulmányt rögzít. Egy balszerencsés norvégiai hegymászás során a szerző egyszerre került az orvos és a páciens helyzetébe, amikor egyik lábának izmai és idegei súlyos sérülést szenvedtek. Oliver Sacks ekkor szembesült azzal a lélektani helyzettel, hogy teste egy része érzéketlenné, idegenné vált számára. Fel kellett dolgoznia, hogy talán sohasem gyógyulhat meg. Orvosként még lehangolóbb volt látnia, mennyire nem tudják kollégái megnyugtatni. Ekkor határozta el, hogy tapasztalatait nem módszeres formában, hanem - miként előszavában fogalmaz - mint neurológiai regényt vagy elbeszélést adja elő. Oliver Sacksot a testkép (body image) és a testi én (body ego) különleges zavarai érdeklik (esetében az érzéstelenné vált láb iránti idegenségérzés). A szerencsétlen baleset, a betegség és a lábadozás folyamatát leíró fejezetekben sokféle témát érint, a betegséggel együtt járó neuropszichológiai és egzisztenciális jelenségektől a betegként létezés vagy a külvilágba való visszatérés nehézségein át egészen a beteg-orvos kapcsolat bonyolult problémájáig, míg az utolsó fejezetben - a kötet többi részétől eltérő módon szakmai formában, mégpedig az európai filozófia metafizikai és ontológiai kérdéseinek tükrében - a mai idegorvoslás kritikáját fogalmazza meg, és felvázolja a jövő ideggyógyászatának alternatíváit. Az annotált irodalomjegyzékkel kiegészített, rendkívül olvasmányos, szellemes kötet laikusok és szakemberek számára egyaránt értékes olvasmány. ISBN: 963-530-256-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 125 Ft

Az aukció vége: 2011-10-28 19:56
. Sacks, Oliver: Fél lábbal a földön - Jelenlegi ára: 2 125 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése