2012. január 22., vasárnap

Härén, Fredrik: Gondolat.ébresztő! - Jelenlegi ára: 3 160 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Gondolat. ébresztő! A könyv listaára: 3900 Ft. Leírás:
Egy jó ötlet csodákra képes. Egy jó ötlettel szorító helyzetekből kerülhetünk ki épen, de a jót is tökéletessé varázsolhatjuk. És hogy honnan jönnek a jó ötletek? A szerző szerint számtalan forrásból néha elég, ha csak valami eszünkbe juttatja a megoldást, de jóval többre is képesek lehetünk, ha például nem elégszünk meg a megtalált megoldással, hanem még további verziókat keresünk, vagy elképzeljük, hogy amit tennünk kéne, azt nem tesszük meg, hanem képzeletben a legképtelenebb megoldásokat futtatjuk le. Így olyan váratlan és innovatív ötletünk is támadhat, ami a megszokott gondolatmenetünket követve sohasem merült volna fel. A könyv az ötleteink előhívásához nyújt segítséget, rengeteg elhíresült idea megszületésének történetét olvashatjuk. Az olvasó rá fog ébredni, néha milyen kevés is elég egy-egy, az egész világot megváltoztató fejlesztés létrejöttéhez. Azonban nem csak tanulságos történetek gyűjteménye ez a könyv, hanem gyakorlókönyv is. Különlegessége, hogy több benne az üres oldal, mint a nyomtatott. Ide a történetek, jó tanácsok, híres ötletgazdák még híresebb híres mondásai nyomán kialakuló saját gondolatainkat jegyezhetjük le, hogy bármikor elővéve, inspirációt nyerjünk. A jegyzeteléshez azzal is próbál a szerző kedvet adni, hogy ötleteinket szívesen fogadja e-mail címen, a legjobbakat beépíti előadásaiba és születő könyvébe, ráadásul még száz dollárt is fizet értük. ISBN: 978-963-304-005-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 160 Ft

Az aukció vége: 2012-01-24 13:14
. Härén, Fredrik: Gondolat.ébresztő! - Jelenlegi ára: 3 160 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése