2012. január 19., csütörtök

MAC PIGMENT 7,5 G/BRONZE, AKCIÓ!!! - Jelenlegi ára: 730 Ft

MAC
PIGMENT
-BRONZE-
(SELYEMFÉNYŰ)
7, 5 g
A bolti ár töredékéért lehet a Tied!
Teljesen új, bontatlan. Készleten van!
Made in Canada.
A pigmentek felhasználása szinte végtelen:
~ Szárazon, szemfestékként, és a szemöldökre. A pigmenteket össze is lehet préselni, ha valaki így jobban szereti használni őket. Így kevésbé hullanak szerteszét.
~  A pigmenteket nedvesen is használjuk, ettől a színük sokkal élénkebb lesz, az eredmény tartósabb. A nedvesítésre persze több termék is létezik:
 - Víz: egyre kevesebben használják, mert egyéb termékekkel jobb hatás érhető el. Fontos, hogy az ecset csak enyhén nedves legyen, ne vizes. A felesleget felitathatjuk például egy zsepivel. A hidratáló spray-vel egy fokkal könnyebb dolgozni, mert sokkal finomabban nedvesít.
- Szemcsepp: egyre elterjedtebb. Egyszerű szemcsepp, mint pl. a Visine vagy a sminkesek által kedvelt Iridina due (ezzel fehérítjük a szemfehérjét). Az állaga kicsit sűrűbb, mint a víznek, és nem irritálja a szemet.
~ Pigmentet az alapozódba is keverhetsz (nem mindegy, mennyit). Főleg világos, szépen irizáló porokkal érdemes ezt tenni, és szebb fényű alapozót kapsz. Így akár highlightert is gyárthatsz magadnak.
~ A pigmentet egy kis hidratálóval keverve saját pirosítót is gyárthatsz. Minél több pigmentet keversz bele, annál sűrűbb és erőteljesebb lesz a színe. Minél kevesebbet, annál áttetszőbb lesz.
~ Készíthetsz saját szájfényt is, ha egy kis színtelen vagy épp színes szájfényhez kevered a pigmentet.
~ A pigmenttel egyedi körömlakkot is alkothatsz. Ilyenkor is egy külön felületen keverd a lakkba a port.
~ Pigmentet keverhetsz testápolóhoz is, de akár ráfújhatod a hajadra egy kis extra csillogásért. Színes pigmentet hajzseléhez, habhoz, vagy waxhoz is keverhetsz, így akár egész extém “ melírt” is varázsolhatsz magadnak.
Rengeteg a lehetőség, és egyszerre csak kevés kell a pigmentből.
A termékeim között további színeket találsz, több darab vásárlása esetén a kedvezőbb a postaköltség. A postázással kapcsolatos információkat a szállítási feltételek között találod, kérlek olvasd el. A 3. és 4. kép a csomagolás bemutatására szolgáló illusztráció, a termék színét minden esetben az első két kép mutatja. A fényviszonyok és az egyes képernyők felbontása miatt színárnyalatbeli különbségek előfordulhatnak.



Jelenlegi ára: 730 Ft

Az aukció vége: 2012-01-23 12:58
. MAC PIGMENT 7,5 G/BRONZE, AKCIÓ!!! - Jelenlegi ára: 730 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése