2012. január 22., vasárnap

Tolstoj, Lev : A három medve és más mesék - Jelenlegi ára: 1 040 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. A három medve és más mesékA könyv listaára: 1299 Ft. Leírás:
Lev Tolsztoj a meséit nemcsak szórakoztatásra, hanem oktatásra is szánta. Ezen orosz mesékből válogat jelen, nagyalakú kötet. A három medve című mesében (mely erősen emlékeztet egyébként, még szóhasználatában is a Hófehérke és a hét törpére) egy, az erdőben eltévedt kislány jut három medve házába, ahol épp nincs otthon Mihály apamedve, Natasa anyamedve és kisbocsuk, Misuka. Így a fáradt kislány megeszi a kikészített ételeket, majd lefekszik Misuka ágyába. Aztán a hazatérő medvék felfedezik a betolakodót, akit - ellentétben Hófehérkével - elüldöznek a házból. A gyerekek a címadó történeten kívül elolvashatják még A hangya és a galamb, Az oroszlán és az egér, A hazug fiú, Az öreg nagyapó és az unokája, a Lipunyuska, A tanult fiú, A sündisznó és a nyúl, A kertész és a fiai, Az egyenlő örökség, A szarvas, a Hogyan osztotta el a paraszt a libát és végül A nád és az olajfa című, egyszerre tanulságos és mulatságos meséket. A gyermekkönyvtáraknak ajánlott kötetet Eszes Hajnal nagyméretű, színes rajzai díszítik. ISBN: 978-963-9812-55-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 040 Ft

Az aukció vége: 2012-01-24 12:42
. Tolstoj, Lev : A három medve és más mesék - Jelenlegi ára: 1 040 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése