2012. január 22., vasárnap

Valat, Pierre-Marie : A víz : [rajzos fóliával] - Jelenlegi ára: 1 385 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. A víz : [rajzos fóliával]A könyv listaára: 1691 Ft. Leírás:
Az egyik legfontosabb, élethez nélkülözhetetlen elemmel, a vízzel ismerkedhetnek meg a gyerekek az ismeretterjesztő képeskönyvet lapozgatva. A spirálfűzésű kiadvány színes fóliákkal kiegészített oldalain pár mondat és egy-egy rajz erejéig esik a víz három alapformájáról, körforgásáról (az esőről, a páráról, a hóról, a folyókról és tengerekről), az otthon is elérhető vízről, a víz hasznosításáról (öntözés, tűzoltás), valamint a vízi sportokról és élőlényekről. A kötet már óvodás kortól javasolható nézegetésre, olvasgatásra. ISBN: 978-963-11-8931-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 385 Ft

Az aukció vége: 2012-01-24 14:32
. Valat, Pierre-Marie : A víz : [rajzos fóliával] - Jelenlegi ára: 1 385 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése