2012. január 20., péntek

SBS iPhone Stereo kábel 3,5mm Jack - Jelenlegi ára: 2 160 Ft

Tisztelt Érdeklődő! A PCDiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén vásárolja meg a terméket! SBS iPhone Stereo kábel 3, 5mm JackLeírás:
Garancia: 12 hónapVárható beérkezés: 1-2 napKínálatunkban több ezer új számítástechnikai termék szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani.
Nézze meg őket most: PCDiszkont termékeiSzállítási feltételek:
Terméket nem számítunk be és nem cserélünk.
Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás előreutalás esetén, futárszolgálattal lehetséges.
A leütést követő 1-3 munkanapon belül kerül a termék a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 munkanapon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a termékért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni. Az átutalásra kapcsolatfelvételt követő 3 munkanap áll rendelkezésére.
Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő termékek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt termék közben elfogyott.
Készlethiány esetén, amennyiben a termék még beszerezhető, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.
A termék jellemzői a gyártó által megadott adatok alapján kerültek feltüntetésre. A gyártó a termék adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatja. Az esetleges változásért, eltérésért felelősséget nem tudunk vállalni.
A termék képe(i) illusztráció(k), a termék a valóságban eltérő lehet. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot!
Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a PCDiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 160 Ft

Az aukció vége: 2012-01-22 13:11
. SBS iPhone Stereo kábel 3,5mm Jack - Jelenlegi ára: 2 160 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése