2012. január 12., csütörtök

Kósáné Ormai Vera: A mi iskolánk - Jelenlegi ára: 3 495 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. A mi iskolánkA könyv listaára: 3800 Ft. Leírás:
Az iskolai nevelés eredményességének mérésére dolgozta ki pszichológiai teszteken alapuló módszerét Kósáné Ormai Vera, amely eljárás - ha nem is képes feltárni a pedagógiai munka következményeit a maga teljességében - némi betekintést ad a tanárnak munkája fogadtatásáról, a gyerekekben zajló változásokról, arról, hogyan érzik magukat a diákok az iskolában stb. Egy, az óvodai munka mérését bemutató korábbi kötetében leírtakhoz hasonlóan (l.: 200204060) a fejezetek a megismerni szándékozott terület rövid leírása után tesztlapokat tartalmaznak, amellyekkel mérni lehet a gyermek személyiségét alakító legfontosabb tényezőket, úgy mint Az iskolai környezet A család Teljesítmény és viselkedés Célok és értékek Életkeretek A légkör A pedagógus és a gyerek kapcsolata az osztályban A motiváció A tanulás az Értékelés önértékelés A nevelési stílus A társas viszonyok az osztályban a Konfliktushelyzetek a Magatartási nehézségek, deviáns veszélyeztetettség és A lelki egészségvédelem. A tesztek kiértékelését értékelési szempontok segítik. A fejezetenként irodalomjegyzékkel ellátott kötet pedagógusok és szülők számára egyaránt fontos módszertani útmutató. ISBN: 978-963-312-014-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 495 Ft

Az aukció vége: 2012-01-14 10:15
. Kósáné Ormai Vera: A mi iskolánk - Jelenlegi ára: 3 495 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése