2012. január 8., vasárnap

Spencer, Bud: Különben dühbe jövök - Jelenlegi ára: 2 865 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Különben dühbe jövökA könyv listaára: 3490 Ft. Leírás:
Meghökkentően őszinte önéletrajz a hagymásbab és a pofonok nagymesterétől - olvashatjuk jelen kötet hátlapján is. A nagy nevettető-verekedő filmes őstehetség, a szinte mindenki által kedvelt Bud Spencer, túl a nyolcvanon önéletírásra adta a fejét. A - talán meglepő módon - kifejezetten olvasmányos és szórakoztató írásból megtudhatjuk, hogy bár westernfilmek hőseként ismerte meg a nagyvilág, a Carlo Pedersoli néven született színész sokkal több ennél: forgatókönyvíró, producer, úszóbajnok és olimpikon egy személyben. Könyvében megható öniróniával mesél gyermekkoráról, a sportolóként töltött évekről, két dél-amerikai időszakáról, s arról is, hogy hogyan került bele szinte véletlenül a filmek világába. Elárulja azt a részletet is, hogy miután aláírta első hollywoodi szerződését, utolsó vízilabda-mérkőzését pont a magyar válogatott ellen vívta. Olvashatunk barátságáról Mario Grottival, azaz Terence Hillel, akivel szinte véletlenül kerültek közös filmbe (az előtte kiszemelt színész eltörte a lábát egy családi veszekedés során), s végül összesen tizenhét filmben játszottak együtt (így a Bunyó húsvétig, Az ördög jobb és bal keze 1-2., a Különben dühbe jövünk, az Én a vízilovakkal vagyok, a Kincs ami nincs vagy a Nincs kettő négy nélkül című örökbecsű alkotásokban), a tengerentúli élményeiről, az egyedül készített filmjeiről (leginkább a Piedone-filmekről), a dalszövegírói munkásságáról és végül Rómába való visszatéréséről is. Az egyes fejezeteket rövid idézetek vezetik be: az elsőt például rímelve Descartes Gondolkodom, tehát vagyok mondására: Eszem, tehát vagyok. Az általános gyűjtőkörű könyvtárak számára ajánlott kötet közepén találhatunk egy fekete-fehér és színes fotókból álló mellékletet is. ISBN: 978-963-310-041-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 865 Ft

Az aukció vége: 2012-01-11 06:41
. Spencer, Bud: Különben dühbe jövök - Jelenlegi ára: 2 865 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése